Individuella val

Bergstrands Gymnasium Stockholm erbjuder inga individuella val inför år 1

Språk

Bergstrands Gymnasium Stockholm erbjuder inga språk inför år 1

Instrument

Bergstrands Gymnasium Stockholm erbjuder inga instrument

Profil

Bergstrands Gymnasium Stockholm har ingen särskild profil

OM SKOLAN

Vårt gymnasium i Stockholm ligger i Johannesfred, ca 100 meter från Tvärbanans station med samma namn. Vårt eget kafé och uppehållsrum är det första du möter när du kommer förbi vår bemannade reception. Lokalerna är rymliga, bygg- och personbils samt MC-hallarna är modernt inredda med den senaste tekniken. Vi har ett helt nytt rum fyllt av körsimulatorer och på körgården står sex stycken tunga fordon ämnat för våra transportelever. Klassrummen är stora och rymliga och även de modernt inredda.

Hos oss kan du utbilda dig på: 

  • fordons- och transportprogrammet med inriktningarna personbil, MC eller transport
  • bygg- och anläggningsprogrammet med inriktningarna husbyggnad eller mark och anläggning.

Bergstrands utbildningar startade för att förändra utbildningsbranschen. Vi ville skapa utbildningar som svarar mot företagens konkreta behov och som ger våra elever viktiga jobb. Idag är vi en stabil utbildningskoncern med utbildningar i toppklass.

På Bergstrands utbildningar ser vi hur många elever får jobberbjudanden redan under sin praktik. Vi ser också hur skoltrötta elever får en nytändning och uppnår goda studieresultat.

Vår första skola startade 2006 och låg där idag Mall of Scandinavia ligger. Idag bedriver vi utbildning i Stockholms och Uppsala län på sex olika platser.

Vår vision

Vi är Sveriges ledande utbildare för människor på deras väg mot viktiga jobb genom att vi ständigt utmanar den traditionella synen på pedagogik och metoder, och alltid sätter individen i centrum.

Varmt välkommen till Bergstrands

karta-google
minuters restid från